Zaposlitve

SPREJMI IZZIV, USTVARI PRIHODNOST

Pridruži se ekipi, ki ustvarja enega največjih knjižničnih informacijskih sistemov, COBISS!

Potrebujemo te pri uresničevanju atraktivnih tehnološko zahtevnih domačih in mednarodnih projektov. Ponujamo zanimivo delo v varnem in spodbudnem delovnem okolju z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Delo poteka z uporabo najsodobnejše IKT opreme v urejenem, sodobnem in sproščenem okolju. Poleg bogatih poklicnih izzivov nudimo tudi možnosti za dodatna izpopolnjevanja in izobraževanja ter karierni razvoj.

Naši sodelavci se udeležujejo mednarodnih konferenc kot tudi družabnih srečanj in strokovnih ekskurzij. Vsako poletje organiziramo računalniške delavnice za otroke zaposlenih, kjer naši najmlajši poleg osnov dela z računalnikom spoznajo tudi nove prijatelje. Poskrbimo tudi za športne aktivnosti, vsak teden pa je organizirana skupinska telovadba. Nikakor ne gre zanemariti urejene možnosti prehrane v naši restavraciji IZUM. Da bo ponudba popolna, pa naj omenimo še drseč delovni čas, parkirno hišo in čudovit pogled na Piramido.

Če imaš univerzitetno izobrazbo, osnovno znanje angleškega jezika, znanje programskega jezika Java ter poznaš spletne tehnologije (HTML, JavaScript, CSS) in platformo JavaEE, si več kot dobrodošel med nami.
Če pa zraven navedenega prineseš še izkušnje z načrtovanjem in implementacijo programskih rešitev ter poznavanje dela z relacijskimi bazami podatkov (Oracle) in mobilnimi aplikacijami, si na pravem naslovu.
Seveda pa vsak ne zna vsega, zato boš dobrodošel med nami, če poznaš vsaj nekaj od navedenega.

Izkoristi svoj potencial, pridruži se nam!