Knjižnica instituta informacijskih znanosti

SPREJMI IZZIV, USTVARI PRIHODNOST

Pridruži se ekipi, ki ustvarja COBISS – enega največjih knjižničnih informacijskih sistemov!

Vedno imamo odprta delovna mesta za programerje in razvojne inženirje. Vabljeni!

Če imaš univerzitetno izobrazbo, osnovno znanje angleškega jezika, znanje programskega jezika java in poznaš tehnologije HTML, JavaScript, CSS, JavaEE ali imaš znanja iz sistemske administracije ali upravljanja računalniških sistemov, si več kot dobrodošel med nami.

Super je, če lahko ponudiš izkušnje na področju načrtovanja in implementacije programskih rešitev ter poznavanje dela z relacijskimi bazami podatkov in mobilnimi aplikacijami.

Seveda nihče ne zna vsega, zato boš dobrodošel med nami, če poznaš vsaj nekaj od navedenega.

Ponujamo zanimivo delo v sodobnem in spodbudnem delovnem okolju z uporabo najsodobnejše IKT-opreme in možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Poleg bogatih poklicnih izzivov omogočamo tudi dodatno izpopolnjevanje in izobraževanje ter karierni razvoj in možnost udeležbe na mednarodnih konferencah.

Našim sodelavcem ponujamo tudi športne aktivnosti in možnost prehrane v naši restavraciji. Imamo drseči delovni čas in možnost parkiranja v naši parkirni hiši.

Izkoristi svoj potencial, pridruži se nam!

emp1

Za podrobnejše informacije o trenutno aktualnih objavah za prosta delovna mesta ali o študentskem delu nam piši na zaposlitve@izum.si.